SZON - PR cikk

2013.01.17. 08:54

Védje értékeit a kinti időjárástól!

A garázs nélkül álló autó, a nem gépszín alatt tárolt gépek, az istálló, ól nélkül tartott állatok ki vannak téve a zord időjárásnak.

A garázs nélkül álló autó, a nem gépszín alatt tárolt gépek, az istálló, ól nélkül tartott állatok ki vannak téve a zord időjárásnak.

tel

A kép illusztráció. Forrás: Internet

Mi a gyors, tartós és egyszerű megoldás, hogy ne legyen fedél nélkül sem gép, sem jószág?

Vásároljon acél terméket, illetve szigetelt acélterméket, hogy a méretre vágott trapézlemez, cserepeslemez táblákkal és az ugyancsak egyedi méretre gyártott C és Z profilokkal és szendvicspanelekkel gyorsan és könnyen építsen ideiglenes, vagy tartós célra féltetőt, nyitott színt, vagy akár könnyűszerkezetes épületet.

Trapézlemez, cserepeslemez

A 0,4mm-0,5mm horganyzott és színes acélból gyártott alacsony és magas bordás trapézlemez kiválóan alkalmas oldalfal és tető kialakítására, legyen az kisebb melléképület, vagy féltető, vagy akár nagy fesztávú építmény.

A cserép mintájú, cseréppel fedett tető látszatát keltő, 0,5mm vastag cserepeslemez az erőssége és időtállóságának köszönhetően

előtetők, kerti építmények, családi házak és melléképület tetejének kitűnő választás.

C és Z profil, szendvicspanel

Amennyiben komplett könnyűszerkezetes tetőben, szerkezetben gondolkodva építene építményt, úgy a könnyűgerendaként, vagy szelemenként használt horganyzott acél C profil és Z profil terméket ajánljuk.

A szigetelt fal és szigetelt tető megvédi az értékeit nemcsak a csapadéktól, hanem a hidegtől is. 60-200mm vastag EPS illetve 80-120mm vastag ásványgyapot szigetelő mag belegyártva a lemezfegyverzetbe megfelelő védelmet nyújt a hideg ellen és a szendvicspanel mechanikailag is erős építőelem.

szendvicspanel csarnok

Metál-Sheet Kft.

Amennyiben szeretne az itt említett termékekről többet megtudni, keresse fel a Metál-Sheet Kft.-t személyesen Debrecenben, vagy látogasson el honlapunkra.

2013.01.30.-2013.02.03. között a HUNGEXPO területén megrendezésre kerülő AgroMashExpo 2013 kiállításon szintén találkozhat standunkkal és munkatársainkkal.

Címkék#metal sheet

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában