Két autóbaleset is történt, sérülés szerencsére nem – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Két autóbaleset is történt, sérülés szerencsére nem – Megyei katasztrófavédelmi hírek
© Fotó: Pusztai Sándor
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Szerdán sok dolga akadt a megyei lánglovagoknak, több helyen is szükség volt a segítségükre.

Árokba csapódott egy személygépkocsi a délutáni órákban a 4-es számú főúton, Újfehértó közelében. A balesetben ketten sérültek meg. A város önkormányzati tűzoltói a gépkocsit áramtalanították, a jármű elszállításáról a tulajdonos gondoskodott. Szintén árokba hajtott és az oldalára borult egy pótkocsis mezőgazdaság vontató szerdán délután Nyíregyházán, a Nyírszőlősi úton. Személyi sérülés nem történt. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a vontatót áramtalanították, majd tűzoltódaru segítségével emelték vissza a szerelvényt az útra és szüntették meg a forgalmi akadályt.

Személygépkocsi és kisteherautó ütközött össze szerdán délután Nyírpazonyban, a Turai úton. Személyi sérülés nem történt. A kisteherautó egy utánfutót vontatott, amelyen öt birkát szállított, közülük a balesetben egy elpusztult. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a gépkocsikat áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Kigyulladt egy családi ház egyik szobája szerdán este Kékcsén, a Fő utcában. A kisvárdai hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat. A tűzesetnél hárman sérültek meg, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

– SZ-SZ-B. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –Újfehértó.
SZON.HU


hirdetés