Uncategorized

2018.11.21. 08:56

Takarékosan tekéztek a hétvégén

Nyíregyháza - Közel száz fő érkezett a versenyre, megtekintették a város nevezetességeit is.

Nyíregyháza - Közel száz fő érkezett a versenyre, megtekintették a város nevezetességeit is.

Több évtizedes hagyományra tekintenek vissza a Szövetkezeti Hitelintézetek közötti sportversenyek, ahol a takarékszövetkezeti dolgozók három sportágban (labdarúgás, horgászat, teke) mérettetik meg magukat.

A múlt hétvégén a Tiszántúli Takarék Takarékszövetkezetre az Országos Takarékszövetkezeti Szövetséggel (OTSZ) karöltve Nyíregyházán rendezte meg az Integrációs Teke Kupát.

– Közel száz fő érkezett a versenyre, a takarékszövetkezeti dolgozók mellett integrációs szerveink is képviseltették magukat.

Kitett magáért a házigazda

Szombaton a csapatversenyekre került sor, ahol öt-öt női és férficsapat mellett kilenc vegyes csapat is indult. Vasárnap az egyéni versenyek következtek, ahol a csapatversenyen legjobb eredményt elért tizenkét férfi, illetve női versenyző mérte össze tudását. A zökkenőmentes lebonyolításban Cseszlai Sándor, a Nyíregyházi Teke Klub elnöke volt segítségünkre. A versenyek mellett házigazdaként igyekeztünk bemutatni az ideérkezőknek városunk nevezetességeit, ellátogattunk a méltán híres Nyíregyházi Állatparkba, majd az Aquarius Élményfürdőben lazíthatták ki fáradt izmaikat a versenyzők – mondta el Bede József, a Tiszántúli Takarék Takarékszövetkezetre üzleti ügyvezető-alelnöke.

Vasárnap az ünnepélyes eredményhirdetés után egy jó hangulatú ebéddel ért véget a kétnapos rendezvény.

Teke: Integrációs Kupa eredményei

Csapatverseny, női: 1. Tiszántúli Takarék Takarékszövetkezet 966 fa, 2. Békés Takarék 930, Nyugat Takarék 836. Férfi: 1. Tiszántúli Takarék Takarékszövetkezet, 2. MTB 880, 3. Békés Takarék 776. Vegyes: 1. Tiszántúli Takarék 1037, 2. Pannon Takarék 1026, 3. Fókusz 942. Egyéni, női: Herczné Tokai Andrea (Tiszántúli Takarék) 547, Szabóné Nagy Andrea (Tiszántúli Takarék) 512, 3. Tóth Ferencné (Fókusz Takarék) 502. Férfi: 1. Kálmán Ferenc (Pannon Takarék) 596, 2. Fedor Imre (Tiszántúli Takarék) 555, 3. Schwegler Mihály (Tiszántúli Takarék) 539.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!