szon-sportoldal

2013.01.02. 14:12

Címvédés a most évzáró csengeri teremtornán

Határontúli csapatok játszották a döntőt a hagyományos Szal-Tó Kupa teremtornán.

Határontúli csapatok játszották a döntőt a hagyományos Szal-Tó Kupa teremtornán.A tizenegyedik alkalommal megrendezett Szal-Tó Kupa ezúttal nem az új év nyitányát, hanem az ó esztendő zárását jelentette a csengeri sportcsarnokban. A 24 csapatos mezőnyben négy határontúli csapat tűnt fel – közülük ketten a fináléig meneteltek, és végül a címvédő Pusztadaróc szerezte meg az elsőséget a szatmárnémetiek előtt.

A mezőnyben a megyében ismert futballisták mellett több romániai élvonalbeli labdarúgó is szerepelt, játszott az NB I-es Kaposvár játékosa, Katona György is, a gólkirály pedig a Puskás Akadémia alkalmazásában álló, ott az év legjobb játékosának megválasztott Barcsay Márk lett.

Teremfoci

11. Szal-Tó Kupa, Csenger

Végeredmény: 1. Pusztadaróc, 2. Szatmári Vörös Ördögök, 3. Gólvágók, 4. Mátészalka.

Különdíjasok. A legjobb kapus: Dobrai Raymond (Pusztadaróc). A legjobb mezőnyjátékos: Cosmin Iuhas (Szatmári Vörös Ördögök). Gólkirály: Barcsay Márk (All Stars) 7 találattal. A legidősebb játékos: Almási János (Gólvágók).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!