Helyi közélet

2013.01.02. 15:34

Három településünkön osztanak vizet

Nyíregyháza - A honvédség oszt egészséges ivóvizet január 1-jétől az arzénnal szennyezett vizű településeken. A katonák százhuszonhárom település mintegy 340 ezer lakosát látják el - közölte a Magyar Honvédség Összhaderőnemi Parancsnokságának parancsnoka.

Nyíregyháza - A honvédség oszt egészséges ivóvizet január 1-jétől az arzénnal szennyezett vizű településeken. A katonák százhuszonhárom település mintegy 340 ezer lakosát látják el - közölte a Magyar Honvédség Összhaderőnemi Parancsnokságának parancsnoka.Domján László elmondta: 250 katonát és 240 eszközt jelölt ki a feladatra, amelyre kormányzati keretből mintegy 150 millió forint áll rendelkezésre 2013-ban.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye három településén, Nyírcsaholyban, Ópályiban és Tivadaron oszt a honvédség ivóvizet a lakosságnak (naponta és személyenként 2 litert), a vízfelvevőhely pedig Vásáronaményban van – tájékoztatta szerkesztőségünket Révészné dr. Markovics Zita hadnagy, az MH 5. Bocskai István Lövészdandár kommunikációs tisztje. Lapunk pénteki számában részletesen, a helyszínről számolunk be a vízosztásról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában