szon-sportoldal

2008.07.10. 16:49

Októberben a Ferencváros ellen

<p>A Baktalórántháza NB II-es futballcsapata „belehúzott”. Elkészítették ugyanis az őszi bajnoki menetrendet, amelynek első szakasza több, mint rázósnak ígérkezik.</p>

A nyitófordulóban – augusztus 10-én, vasárnap – mindjárt az egyik legacélosabbnak tartott rivális, a „kis MTK” otthonában lép pályára a Kovács János irányította gárda. A második körben a Kazincbarcikát fogadja a BVSE, majd zsinórban kétszer idegenben kényszerül játszani – előbb az elmúlt idény második helyzettje, a Szolnok, majd a Debrecen B elleni mérkőzés következik.

A szabolcsiak a 12. körben látogatnak a Ferencvároshoz, vagyis végre nem a szezonzáró meccs lesz a legnagyobb favorittal szembeni összecsapás. Egyébiránt a Baktalórántháza továbbra is szombatonként tudja le valamennyi hazai találkozóját, ezen időpontok egyike sem ütközik a Nyíregyháza Spartacus aktuális bajnoki összecsapásaival.

Mindeközben zajlik az élet a fenyvesek városában. Mint azt korábban jeleztük, a Saliga-ikrek leálltak: saját elmondásuk szerint felhagytak a labdarúgással, ugyanakkor Czerula Zsolt és Pálvölgyi Balázs a megyei első osztályban szereplő Nyírbátorban folytatja. Ugyancsak távozik Szalánczi Zoltán kapus – utódját már is megtalálta a szakmai stáb, mégpedig a Tuzsérról érkező Nagy Zoltán személyében. A cerberus nem egyedül érkezik a Tisza-parti együttestől,. vele tart a középpályás, Szilágyi Krisztián is.

A baktaiak soros előkészületi mérkőzésükön – július 12-én – a Szpari vendégeként mutatják meg magukat, a tervek szerint öt-hat próbajátékost vetnek be.

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!