Végzetes motorozást vett videóra egy ukrán autós (18+)

Akt.:
Végzetes motorozást vett videóra egy ukrán autós (18+)
Tragédiával végződött két fiatal motorozása, akik bukósisak nélkül száguldoztak Kijevben – a végzetes pillanatot egy arra haladó jármű fedélzeti kamerája rögzítette.

A végzetes baleset kedd délután történt a kijevi Paton hídon. A szemtanúk elmondása szerint a motorkerékpár – amelyen két fiatal ült, bukósisak nélkül – rendkívül nagy sebességgel haladt, amikor nekisodródtak a hídfeljáró szalagkorlátjának.

Az ütközés során mindketten lerepültek a motorról, mely azután magától tovább haladt, és két szembejövő járműnek ütközve állt meg. A kétkerekű járművet vezető férfi a helyszínen szörnyethalt. Utasát – egy fiatal nőt – életveszélyes állapotban szállították kórházba.

Az esetről videófelvétel készült, amit egy arra haladó személygépkocsi fedélzeti kamerája rögzített – írja a Censor.net.

– Palkó István –


Sokkoló videó: Motorversenyt tartottak a testvérek, mindketten belehaltak (18+)

Minden túlzás nélkül állíthatjuk, az egyik legijesztőbb autós videót töltötték fel a Youtube-ra néhány napja.

Videó: Óriási baleset! Nem is fékezett, úgy száguldott bele az autóba a motoros

Hogy az alábbi felvételen látható motoros vak, vagy egyszerűen csak nagyon figyelmetlen, arra nehéz válaszolni, az azonban biztos, hogy óriási balesetet okozott.

Videó: Belerohant a kocsiba, átrepült a csomagtartóra, ott utazott tovább a motoros

Látványos balesetet rögzített egy autó fedélzeti kamerája egy amerikai sztrádán. Egy motoros rohant bele hátulról nagy sebességgel az előtte haladó kocsiba, az ütközéstől átrepült annak a csomagtartójára és ott utazott tovább.

Videó: A reakció a balesetnél, amiről azt hittük, csak a filmekben létezik

A baleseteknél általában ezredmásodpercek alatt kell döntést hozni. Vannak, akik bepánikolnak, mások tökéletesen reagálnak a szituációra. Az alábbi videóban egy igazi „filmes” jelenet játszódik le.
hirdetés