Sport

2017.09.14. 08:48

Fatum-Nyíregyháza - Felkészülni, vigyázz – torna!

Nyíregyháza - A Fatum-Nyíregyháza immár edzőmeccsekkel folytatja a hangolást.

Nyíregyháza - A Fatum-Nyíregyháza immár edzőmeccsekkel folytatja a hangolást.

A Fatum-Nyíregyháza élvonalbeli női röplabdacsapata javában gyűri az ipart, vagyis teljes gőzzel készül az októberi bajnoki rajtra. A nyírségiek a hét végén immár felklészülési mérkőzéseket is játszanak – Jászberényben. A hagyományos, NB I-es együttesek részvételével esedékes Szeles Péter-emléktornán pénteken előbb az MTK-val, majd a házigazdával találkoznak, míg szombaton a Gödöllővel találkoznak, a további menetrend pedig a csoportmérkőzések eredményeinek függvénye.

Horváth András gárdája nem lesz teljes: a liberó Tóth Fruzsina és az ütőként bevethető Villám Lilla a magyar válogatott tagjaként az Európa-bajnokságra készül, míg az argentin-spanyol légiós, Josefina Fernandez október elején tér vissza a tengerentúlról.

– Igazából azt tudom mondani, amit korábban, a saját játékunkra koncentrélunk, bizonyos szituációkra helyezzük a hangsúlyt, melyeket most már mérkőzéseken tudunk gyakorolni. Az eredmény ezúttal abszolút másodlagos, viszont szeretném viszontlátni, amit megbeszéltünk.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!