Helyi közélet

2015.10.11. 12:03

Bepillantás a művészetibe

Nyíregyháza - A nyílt napokon tárt ajtókkal várják az érdeklődő vendégeket.

Nyíregyháza - A nyílt napokon tárt ajtókkal várják az érdeklődő vendégeket.

A továbbtanulás kérdésének megkönnyítése érdekében kinyitja az ajtaját a Nyíregyházi Művészeti Szakközépiskola a nyolcadik osztályos diákok, valamint a szülők és a tanárok előtt. A zeneművészeti tagozaton október 19-én és 20-án, a képző- és iparművészeti tagozaton, valamint a táncművészeti tagozaton október 20-án és 21-én rendeznek nyílt tanítási napot.

A tánctagozat évek óta részt vesz a jövő tehetségeinek gondozásában. Az idén ismét tart szombat délelőttönként olyan foglalkozásokat, amelyeken a fiatalok megismerkedhetnek néptánc, a klasszikus balett és a modern tánc alapjaival.

Az első rendezvény október 10-én lesz 9 órától a Szabolcs utca 8. szám alatt. A képzésben részt vevők bepillanthatnak a táncművészeti tagozat mindennapjaiba, és megismerkedhetnek az iskola mesternőivel, mestereivel. További információt a 06-42/512-331-es telefonszámon lehet kérni.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában