Nyíregyháza hírei

2014.05.30. 14:44

Fidesz-sajtótájékoztató: „Káosz a szocialistáknál”

Nyíregyháza - Petneházy Attila országgyűlési képviselő Káosz a szocialistáknál címmel osztotta meg gondolatait: „Összeborulások és szakítások jellemzik a baloldal utóbbi egy évét.

Nyíregyháza - Petneházy Attila országgyűlési képviselő Káosz a szocialistáknál címmel osztotta meg gondolatait: „Összeborulások és szakítások jellemzik a baloldal utóbbi egy évét. A zűrzavar példája a csütörtöki kivonulásuk a nyíregyházi közgyűlésről, ám a színjátékukkal csak elodázzák a válaszadást. Vajon jogosnak tartják-e, hogy a Csabainé-féle városvezetés 25 millió forintot fizetett ki a fürdőnél tanácsadásra? Az Esélyt az ifjúságnak alapítvány 10 évre szóló szerződésében a 105 ezer forint+áfa bérleti díj elegendő-e a Hotel Sóstó esetében? Nem tartják-e pazarlónak, hogy a fürdő 7 millió forintot fizetett ki anno egy 3 órás erős ember programért? Ki a felelős az örökösföldi, közel 100 millió forintos ügyletért, amit a mai napig teherként nehezedik a jelenlegi városvezetésre, és az ott élők is szeretnének végre-valahára tiszta képet látni. Várjuk a válaszokat...+

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!