Sport

2016.03.07. 11:38

NYKC - Hiába húzták ki a szegediek méregfogát

Nyíregyháza - Az NYKC vereségének egyik oka az volt, hogy a cserék nem tudták tartani az ellenfelet, ez a bosszantó vereség kategóriája.

Nyíregyháza - Az NYKC vereségének egyik oka az volt, hogy a cserék nem tudták tartani az ellenfelet, ez a bosszantó vereség kategóriája.A Nyíregyházi KC második vonalbeli férfi kézilabdázói úgy utaztak el vasárnap Szegedre, hogy alaposan felkészültek a hazaik fegyverére, az emberelőnyös támadásvezetésekre. A Tisza-partiak egy körrel korábban Ózdon szinte minden akciójukat úgy kezdték, hogy a kapusuk helyett mezőnyjátékos lépett a pályára.

- Ezzel nem volt gond, hiszen a szegedi fiatalok egy gólt sem lőttek az ilyen emberelőnyös akciókezdés után - indította visszatekintését a vasárnapi meccsre Varga Zsolt, a Nyíregyházi KC szakmai igazgatója. A problémát az jelentette, hogy aki a pályára lépett, nem tudott megfelelő teljesítményt nyújtani. Nem hogy az eredményt tartottuk volna, de az ellenfél jobban jött ki ezekből a periódusokból. Hol támadásban, hol védekezésben kellett pihentetni a játékosokat, a szegedi fiatalok pedig éltek a lehetőségekkel és megléptek.

A teljes cikk elolvasható a Kelet-Magyarország március 8-i számában és a kelet.hu-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!