Videó: Így néz ki belülről egy pedofil otthona – Gyerek alsóneműket, bilincseket, ostort és bibliát is talált a rendőrség (18+)

Videó: Így néz ki belülről egy pedofil otthona – Gyerek alsóneműket, bilincseket, ostort és bibliát is talált a rendőrség (18+)
Még Áprilisban tartóztatták le Fülöp-szigeteki otthonában David Timothy Deakint, akit azzal vádolnak, hogy pedofil videókat gyártott és azokat árulta a sötét weben, illetve webkamerás szolgáltatást is nyújtott. A zsaruk hátborzongató dolgokat találtak otthonában.

A két hálószobás lakás gyerek alsóneműket, kiscipőket, bilincseket, fétisköteleket, vibrátorokat, síkosítókat, kamerákat, és 30 gyerekpornóval megpakolt merevlemezt rejtett. Meglepő mód a felvételen a pedofil férfi egyedül a Bibliájához ragaszkodik.

A még 2000-ben a Fülöp-szigetekre költözött amerikai férfit a hatóság gyerekpornográfia készítésével és terjesztésével, molesztálással és emberkereskedelemmel vádolja.

Forrás: borsonline.hu


9 órás szexmaratont tartott két tanárnő egy fiatalkorú fiúval – Nem jár börtön érte (18+)

Valóságos szex maratont tartott a 34 éves tanárnő, Shelley Dufresne 16 éves diákjával: a fiú és a nő 36 nap alatt több mint negyvenszer szexelt, de az egyik 9 órás együttlétbe egy harmadik fél is beszállt, aki maga is tanárnő.
hirdetés