Helyi közélet

2017.05.24. 19:35

A kicsiké lesz a Kossuth tér

Nyíregyháza - Május utolsó vasárnapján a gyerekekre fókuszál a megyeszékhely önkormányzata.

Nyíregyháza - Május utolsó vasárnapján a gyerekekre fókuszál a megyeszékhely önkormányzata.

Édes pillanatok várnak azokra a családokra, akik kilátogatnak május 28-án délután a Kossuth térre. A nyíregyházi önkormányzat jóvoltából ugyanis több alkalommal eldördül majd a cukorágyú, melyek után önfeledten kapkodhatják fel a földről az apróságok a különféle édességeket.

A városi gyereknap részletes programjáról dr. Ulrich Attila nyíregyházi alpolgármester az eseményt beharangozó szerdai sajtótájékoztatón elmondta: minden a gyermekekről szól majd, 14 órakor kezdődik a Street Dance Divattánc Iskola előadása, ezután Lulu bohóc szórakoztatja majd a közönséget, ahogy a Flexi-Team Aerobik Klub fellépése is érdekesnek ígérkezik. 16 órakor lép színpadra a Vidám Manók, 18 órakor pedig a Pom-Pom együttes zárja a gyereknapi műsorfolyamot.

– A családokat számos finomság, kézműves-, zöldség- és gyümölcsvásár is várja majd, most is lesz arcfestés, lufiosztás, de egy speciális motoros ringben egy Yamaha típusú kétkerekűre is felpattanhatnak a fiatalok – sorolta az alpolgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában