Nyíregyháza hírei

2013.08.02. 15:31

Együtt 2014-PM-sajtótájékoztató: „Az országnak korszak- és kormányváltásra van szüksége!”

Nyíregyháza – A Fidesz hazugság- és propagandagyárának állításaival szemben ma Magyarországon egyre nehezebb az élet! Százezrek élnek hazánkban mélyszegénységben vagy a létminimum alatt, a gyermekszegénység tragikus méreteket öltött – mondta pénteki sajtótájékoztatóján Scheiring Gábor országgyűlési képviselő.

Nyíregyháza – A Fidesz hazugság- és propagandagyárának állításaival szemben ma Magyarországon egyre nehezebb az élet! Százezrek élnek hazánkban mélyszegénységben vagy a létminimum alatt, a gyermekszegénység tragikus méreteket öltött – mondta pénteki sajtótájékoztatóján Scheiring Gábor országgyűlési képviselő. A Párbeszéd Magyarországért (PM) elnökségi tagja szerint a kormány megpróbálja sikerként eladni a csökkenő munkanélküliséget, ami csupán a folyamatosan növekvő közfoglalkoztatotti állomány miatt van, ez a munka azonban megalázó! – fogalmazott a politikus.

– Átlátszó a sikerpropaganda, mert jobban csak a fideszes haverok és oligarchák élnek, akik trafikot, földet, önkormányzati megrendeléseket kapnak és közbeszerzéseket nyernek. S hogy ez mennyire átérezhető itt Szabolcsban? Annyira, hogy itt rendelkeznek az emberek a második legalacsonyabb átlagjövedelemmel – jelentette ki Scheiring Gábor és hozzátette: az országnak korszak- és kormányváltásra van szüksége. Ehhez pedig egy széles körű ellenzéki együttműködésre van szükség. Az Együtt 2014-PM Választási Szövetség szerint augusztus végére, szeptember elejére lezárulnak az MSZP-vel a tárgyalások, s fontos kérdésekben állapodhatnak meg.

Dancs Ákos megyei csoportvezető azt mondta: a Fidesz országlásának eredménye, hogy a helyi és helyközi közlekedést elsorvasztották, olyan járatritkításokat hajtottak végre, amely az emberek mobilitását korlátozza. Döntéshozói pozícióban visszaállítjuk a korábbi járatsűrűséget és járatszámot – jelentette ki Dancs Ákos.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!