Sport

2015.09.11. 10:14

Nekik már nyolc – jöhet az előadás!

Nyírbátor - Hazai pályán mutatkozik be a Nyírbátor NB I B-s férfi kézilada együttese – a Mizse KC ellen.

Nyírbátor - Hazai pályán mutatkozik be a Nyírbátor NB I B-s férfi kézilada együttese – a Mizse KC ellen.

Mit kívánhat egy újonc csapat a bajnoki nyitány előtt. Bort, búzás békességet – no meg olyan kezdést, ami megágyazhat a sikeres szereplésnek. A Nyírbátor NB I B-s férfi kézilabda együttese szombaton hazai pályán (kezdés: 18 óra), a Mizse KC ellen mutatkozik be, az csak természetes, hogy a lehető legjobb eredmény elérésére törekszik.

– Önmagunkban és az elvégzett munkában hiszünk és bízunk – szögezte le Váczi Sándor, a Nyírbátor edzője. – Nyolc hetet készültünk, több tornán vettünk részt, rengeteg edzés van a fiúk a lábában, megtettük, amit lehetett annak érdekében, hogy megfelelően szerepeljünk. Eleve jó, hogy otthon kezdünk, más kérdés, hogy a Lajosmizse meghatározó erőnek számít ebben a bajnokságban. Igyekeztünk feltérképezni az ellenfelet, amely a védekezés több formáját alkalmazza, biztos, hogy kemény feladat vár ránk. Ugyanakkor az első négy meccsből hármat hazai pályán játszunk, aligha szükséges külön ecsetelnem, hogy ez a szakasz nagyban befolyásolhatja a későbbi sorsunkat. A keret teljes, mindenkit bevethető, sőt olyan helyzetben vagyunk, hogy mindenkinek meg kell küzdeni a csapatba kerülésért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!