Több körözött is rendőrkézen – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2019. március 29-én történt rendőrségi eseményeiből.

A záhonyi közúti határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre 2019. március 30-án egy 29 éves ukrán-román kettős állampolgár. A rendőrök az ellenőrzés során megállapították, hogy a férfi ellen a Debreceni Járásbíróság költségvetési csalás bűntette miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. Az egyenruhások a külföldi férfit a Záhonyi Rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai 2019. március 30-án Mátészalka belterületén elfogtak egy 18 éves helyi férfit. Ellene a Mátészalka Járásbíróság lopás vétség elkövetése miatt adott ki körözést. A rendőrök a férfit őrizetbe vették.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai 2019. március 30-án Tiszavasváriban elfogtak egy 19 éves helyi férfit, akit lopás bűncselekmény elkövetése miatt köröztek. A rendőrök a férfit őrizetbe vették.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai 2019. március 30-án Tiszakerecseny külterületén igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő férfit. Az intézkedés alatt megállapították, hogy a 27 éves kékcsei sofőrt a Kisvárdai Rendőrkapitányság Szabálysértési Hatósága a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A rendőrök a férfit gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából szabálysértési őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –Záhony.
SZON.HU


hirdetés