Újraindult a vonatközlekedés Abony és Szolnok között

Budapest – Újraindult a vonatközlekedés a Cegléd-Abony-Szolnok vonalszakaszon vasárnap 22 órától, miután a katasztrófavédelem engedélyezte a közlekedést – tájékoztatta a Mávinform az MTI-t.

A közlekedést vasárnap délután állították le, azt követően, hogy több helyen lángra kapott az avar és a bozót Cegléd és Szolnok vasútállomás között.

A Mávinform késő esti közlése szerint már nem kell pótlóbuszokra átszállni Cegléd és Szolnok között. A záhonyi vonalon közlekedő távolsági vonatok ismét az eredeti útvonalukon közlekedhetnek, de továbbra is jelentős, 40-80 perces késéssel haladnak a végállomásuk felé.

Közölték azt is, hogy a sok helyen több méter magas lángokkal égő tűz eloltását követően a szakemberek megvizsgálták az érintett pályaszakaszokat, Abony és Szolnok állomás között keletkezett kár a biztosítóberendezés kábeleiben, ezért azon a szakaszon a vonatok lassabban haladhatnak.

– MTI –


Budapest - Több helyen lángra kapott az avar és a bozót Cegléd és Szolnok vasútállomás között vasárnap délután, a tűz miatt a katasztrófavédelem leállíttatta a vonatközlekedést. A vasúti forgalomban vasárnap éjszakáig várhatóak korlátozások - tájékoztatta a Mávinform az MTI-t. Cegléd és Szolnok k...Záhony.
SZON.HU


hirdetés