Vízelvezető árokba hajtott Mátészalkánál, Eperjeskén 3 éves gyereket sodort el egy autó – Balesetek az elmúlt 24 órában

Vízelvezető árokba hajtott Mátészalkánál, Eperjeskén 3 éves gyereket sodort el egy autó – Balesetek az elmúlt 24 órában
© Fotó: police.hu
Szabolcs-Szatmár-Bereg – A rendőrök három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Nyírmeggyes felől Mátészalka irányába közlekedett személygépkocsival 2017. július 23-án egy 25 éves fülöpi lakos. A gépkocsivezető eddig tisztázatlan körülmények között lesodródott az úttestről és a vízelvezető árokba hajtott. A baleset következtében a gépkocsit vezető férfi, valamint két utasa könnyű sérüléseket szenvedtek. A baleset körülményeit a Mátészalkai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Beregsurány belterületén kerékpárral közlekedett 2017. július 23-án 22 óra körül egy 56 éves tarpai lakos. A férfi kanyarodása során az út melletti vízelvezető árokba hajtott. A kerékpáros a baleset következtében könnyű sérülést szenvedett. A kerékpárt hajtó férfival szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A baleset körülményeit a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Eperjeske belterületén személygépkocsival közlekedett 2017. július 23-án 9 óra 25 perc körül egy 59 éves helyi lakos. A férfi gépkocsijával elsodort egy kapufeljárón parkoló gépkocsi mögül az utcára kiszaladó 3 éves fiút. A baleset következtében a gyermek könnyű sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Záhonyi Rendőrkapitányság vizsgálja.

balo2

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –Záhony.
SZON.HU


hirdetés