Asztrológia

2013.04.27. 11:36

Napi horoszkóp - Szombat 2013.04.27.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21-04.20

Hallgassa figyelmesen, mit súgnak a belső hangok. Az ösztönei most nem fogják megtréfálni, így semmi akadálya annak, hogy fontos döntések előtt egy kicsit félrevonuljon és elmerengjen. Az élettapasztalata és ezáltal a tanácsai családon belül meghallgatásra találnak. A fiatalabb generációk meglepődve fogadják, hogy Ön is volt gyerek és bizony hasonló problémákkal küzdött, mint ők, de Önnek is jó esik visszaemlékezni.

Bika

04.21-05.21

Oly magával ragadó a kisugárzása, hogy nem csoda, ha mosolyognak Önre. De még családon belül is hirtelen közkedveltté válik. Használja ki ezt a népszerűséget és kérjen segítséget, így hamarabb a végére járhat feladatainak. Nem kell tartania a visszautasítástól sem, hisz remekül méri fel a lehetőségeket és tűzi ki a célokat. A megnyert időt pedig végre arra fordíthatja, amit már régen betervezett, de mindig elmaradt.

Ikrek

05.22-06.21

Igazi napsugárként ragyogja be a környezetében élők életét és árad Önből a pozitív energia. Bátran mutassa ki az érzelmeit, most elfogadásra és viszonzásra találhat. Ha úgy érzi, egyes kapcsolatait elhanyagolta az utóbbi időben, most eljött a remek alkalom, hogy újra felvegyék a fonalat. Hívjon vendégeket és a kellemes beszélgetés egyúttal arra is lehetőséget nyújt, hogy önvizsgálatot tartson.

Rák

06.22-07.22

A mai napon remekül képes másokat motiválni, akár irányítani is. Így aztán nem kell egyedül megbirkóznia az Önre váró feladatokkal, csak megfelelően felosztani. Ne fukarkodjon a dicsérő szavakkal, de a kritikáit fogalmazza meg óvatosan. Ne vegye el a kedvét annak, aki készséggel ugrott az első szavára. A délutáni órákat töltse pihenéssel, hisz az elmúlt időszakban erre nem nagyon volt lehetősége.

Oroszlán

07.23-08.23

Ne engedje, hogy a vita, melybe hirtelen belecsöppen, magával ragadja. Őrizze meg a nyugalmát és a türelmét még akkor is, ha úgy látja, szép szóval nem lesz képes a szembenálló felekre hatást gyakorolni. Jobban jár, ha egyszerűen kivonja magát az egészből és távozik anélkül, hogy állást foglalna. Engedjen meg magának néhány magányos órát, melyeket azzal tölthet, ami Önt igazán kikapcsolja.

Szűz

08.24-09.23

Valami bizsergeti legbelül. A beszélgetések, melyek békésen indulnak, átalakulnak heves vitákká, az Önt érő kritikákat képtelen elfogadni, de nem hisz a dicsérő szavaknak sem. Miért elégedetlen a helyzetével? Hisz minden a helyén van az életében, az elmúlt időszak apró sikerei is azt bizonyítják, hogy jó úton jár. Érdemes lenne erre a kérdésre mielőbb megtalálni a választ, mielőtt arra ébredne, hogy magára hagyták, nincs támasza.


[poll id="4"]


Mérleg

09.24-10.23

Inkább olyan feladatok elvégzését tűzze ki a mai nap céljának, melyeket egyedül is képes végrehajtani. Nem számíthat segítségre, már azt is sikernek könyvelheti el, ha nem hátráltatják. Ne vegye ezt személyes sértésnek, de el kell fogadnia, hogy most mindenkit a saját problémája köt le. Ne tervezzen be nagyobb feladatokat, ha a családtagok átlendülnek a személyes gondjaikon, újra a rendelkezésére állnak majd.

Skorpió

10.24-11.22

Igencsak zavaros nap vár Önre. Azok a beszélgetések, melyek elsősorban a gondok átbeszéléséről kellene szólniuk, komoly veszekedéssé fajulnak el és ez a hangulatára is rányomja a bélyegét. Jobban szereti, ha átbeszélhetik a problémákat, ha mindenki csak a magáét fújja anélkül, hogy a másikat meghallgatná, nem vezetnek eredményre. Hagyja, hogy elcsituljanak a kedélyek, ne erőltesse a mai napon a megegyezést.

Nyilas

11.23-12.21

Képtelen az érzelmeit kordában tartani. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy úgy érzi, minden ok nélkül kritizálják, még a legegyszerűbb kérdésekben is csak félreértik. Akkor hogyan is beszélhetne azokról a gondokról, amelyek már egy ideje nyomasztják. Ettől feszültté, ingerültté válik. A dühkitörésekért azonban csak magát okolhatja, hisz ha hallgatna, nem adna támadási felületet a környezetében élőknek.

Bak

12.22-01.20

Érdemes lenne elgondolkodnia azon, valóban csak a saját feje után kell mennie, vagy eljött annak az ideje, hogy hallgasson a tanácsokra. Az sem biztos, hogy a minden áron elért győzelem közelebb viszi az álmai megvalósításához. Engedjen teret a család többi tagjának is. Ez ugyan rövidtávon megállítja az útján, de hosszabb távon kifizetődőbb, mint az állandó ellenséges légkör és a belső feszültség, mely a családi békét veszélyezteti.

Vízöntő

01.21-02.19

Úgy tűnik, egyedül maradt a véleményével és a nézőpontok nagyon távol állnak egymástól. Ha senki nem hajlandó engedni, nincs remény a megegyezésre. Igyekezzen az érzelmeit kontroll alatt tartani, hogy elkerülhesse a komolyabb veszekedést. Ugyancsak nem lenne szerencsés, ha a saját álláspontjáról mindenáron meg akarná győzni a vitapartnerét, halasszák el inkább a téma megbeszélését békésebb időszakra.

Halak

02.20-03.20

Minden tanács és utalás lepereg a másik félről. Ha mégis újra és újra elismétli, csak azt éri el vele, hogy mások idegeire megy. Ne bosszankodjon azon, hogy süket fülekre talál a mai napon, alkalmas időpontban sorban fognak állni a segítségében reménykedve. Engedje, hogy a családtagjai a saját útjukat járják és elkövessék azokat a hibákat, melyektől úgysem tudja megóvni őket és megtapasztalják, amit át kell élniük.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!