Autó - Motor

2014.04.28. 08:42

Magosi Norbert és a salakmotorsport

Interjú Magosi Norberttel, a Magosi Team pilótájával a a május 1-jén, Debrecenben megrendezésre kerülő Salakmotor Páros Európa Bajnoki Elődöntő előtt.

Interjú Magosi Norberttel, a Magosi Team pilótájával a a május 1-jén, Debrecenben megrendezésre kerülő Salakmotor Páros Európa Bajnoki Elődöntő előtt.

Május elsején egy Salakmotor Páros Európa Bajnoki Elődöntő futam  indulója leszel. A Magosi Team tagjaként, milyen versenyzői múlttal rendelkezel?

- 1988-ban kezdtem a Tisza Volánnál. Háromszoros Junior Világbajnoki döntős voltam. Magyar, szlovák, argentín bajnok vagyok. Számos nemzetközi versenyen sikerült az évek során győzedelmeskedtem. Senyei Gyuri vezetésével Lengyelországban, Pillában a magyar párosként Tabaka Józseffel, a páros EB - döntőn a előkelő második helyét sikerült megszerezni, valami csoda folytán kiharcolni.

Egy ilyen viadalra miképpen készülsz fel?

- Már elég korán elkezdődtek az erőnléti felkészülések, és szerencsére a motoros edzések is, a jó időnek köszönhetően. Kedden a csapat három tagja Benkő, Tabaka és én egy közös edzésen veszünk részt Debrecenben.

Ezen a megmérettetésen hol szeretnél végezni, mi is a célod, hogy indulsz majd Debrecenben a Salakarénában?

- Szeretnénk a továbbjutó harmadik helyet megszerezni a hazai közönség előtt.

- Hajósi Miklós -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!