Autó-motor

2020.06.24. 10:51

Modellfrissítés az Opel haszongépjárműveknél: többet kevesebbért

Az Opel Csősz megtalálja a legjobb négykerekű munkaerőt, mely új lendületet visz a vállalkozásába.

- Milyen újításokkal találkozhatunk a haszongépjárművek flottájában?

– Az Opel haszongépjárműi már eddig is bizonyítottak, de a mérnökök most még jobban belehúztak, még praktikusabb és intelligensebb autókat alkottak – fejti ki Csősz László, a Csősz-Platán Cégcsoport ügyvezető igazgatója. – Az elegáns köntösbe bújtatott hasznosság mind a Vivaro, és mind a Movano sajátja, nem véletlen, hogy egyre több kisvállalkozó is átállt már erre a modellekre. A tágas tárolóhely és rendkívül csekély üzemeltetési költségek mellett számos innovatív megoldás teszi egyedülállóvá ezeket a sokoldalú járműveket, melyeket a mindig mozgásban lévő profik igényei szerint alakítottak ki. Épp ezért összpontosítottak a fejlesztők a járművek optimalizálásával átfogó hatékonyságra, mint azt a sokféle asszisztensrendszer és technika, a kezelés tökéletesített ergonómiája, és a rakodóhelyek mutatják. A Movanóval következetesen folytatták a könnyű haszonjárműves növekedési stratégiát. A nemrég bemutatott Vivaróval és a sikeresen bevezetett Combo Cargóval együtt kínálatunk a legfiatalabb a piacon.

- Mivel tudják megkönnyíteni ezek a haszongépjárművek a dolgos mindennapokat?

– Meglepő mennyiségű fejlett funkcióval és hasznos tárolóval, hihetetlen kényelemmel rendelkezik a vezetőtér. Az árut pedig teljes biztonságban lehet szállítani a rugalmasan alakítható, nagy teherbírású rakodótérben. Új érintőképernyős fejegység és vezeték nélküli telefontöltő is kérhető, az elérhető biztonsági rendszerek sora holttérfigyelővel, hátratekintő kamerával, oldalszél- és sávtartó segéddel bővült. Csak hogy néhányat említsek még: a légrugós ülés, LED-es raktérvilágítás és a raktérajtóknál elhelyezett új kapaszkodók is könnyíti a munkát. Több változat, és lehetőség közül lehet válogatni! Mindenki számára megtaláljuk a megfelelő megoldást. Folyamatosan bővül az ügyfélkörünk, minden foglalkozás megtalálja a magához illő modellt, például a klímások, villanyszerelők, ablakosok, építőiparosok – ajánlja Csősz László.

Valósítsa meg céljait az Opel Csősz segítségével, hiszen már több mint negyed évszázada a régió egyik vezető, több értékesítési csatornával rendelkező márkakereskedése. Az Opel Csősz szolgáltatásai biztos hátteret nyújtanak a vállalkozásának, szállítmányozásának.

Opel Csősz

Nyíregyháza, Kosbor u. 2-4.

Tel.: +36 42 598-959

 

(PR cikk)

Címkék#pr cikk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!