Autó-motor

2020.07.01. 08:00

A legújabb családbarát autó már Nyíregyházán!

Nagy várakozás övezte a nagycsaládosok részéről, és már meg is érkezett a nyíregyházi márkakereskedésbe, megnézhető és kipróbálható a Toyota Proace City. A magyar piac legújabb hétüléses modellje új lendületet ad a nagycsaládos autóvásárlási programnak Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. A Toyota, mint a világ legnagyobb autógyártója, most kiemelkedően kedvező, 3.800.000.- forintos támogatott áron hozza el a magyar családoknak a Proace City-t.

Az új japán családbarát autónak persze nem csak az ára csúcs: „A Toyota Proace City 5 éves vagy 250.000 kilométeres garanciája felülmúlhatatlan saját kategóriájában. Ha ehhez még hozzávesszük a bőséges alapfelszereltségeket – így a sebességszabályzó tempomatot vagy a teljeskörű Toyota baleset-elhárító rendszert -, beláthatjuk, hogy a Toyota Titán ajánlata valóban képes lesz újra berobbantani a nagycsaládos autóvásárlási programot régiónkban” – nyilatkozta a SZON-nak Széles Tamás, a márkakereskedés vezetője.

A Toyota nyíregyházi márkaképviseletétől már megszokhattuk, hogy mindig egy lépéssel előrébb járnak: habár most még a nyári kánikulát élvezzük, ők minden nagycsaládos Proace City mellé ajándék szerelt téli kerék garnitúrát adnak a vásárlóknak.

Ismerje meg és próbálja ki Ön is Magyarország legújabb családbarát autóját, a Proace City-t a Toyota Titánnál, Nyíregyházán, Debreceni út 222. szám alatt vagy kérjen ajánlatot online itt.

Ajánlatunk visszavonásig érvényes. A tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül ajánlattételnek. Kérjük, tájékozódjanak a részletekről személyesen bemutatótermünkben (Nyíregyháza, Debreceni út 222.) vagy a www.toyotatitan.hu oldalon.

 

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!