Borsod-Abaúj-Zemplén

2007.12.02. 15:33

Megcsípték a rongálót

<p>Tállya - Autósboltba hatolt volna be az az ismeretlen személy, akit megzavartak akciója közben Abaújszántón.&#160;&#160;<A href="http://apps.boon.hu/download/emtippek/btk.pdf"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /></A>&#160;<B><A href="http://apps.boon.hu/download/emtippek/btk.pdf">A BTK </A></B></p>

Autósboltba hatolt volna be az az ismeretlen személy, akit megzavartak akciója közben Abaújszántón. A bejárati ajtó rácsáról a lakatot lefeszítette, majd „lefúrta” a kompresszor-tárolóról a burkolólemez rögzítésére szolgáló popszegecseket. A rongálással kb. 30.000 Ft kárt okozott, de lopási kár nem keletkezett, mert a helyszínről elfutott. A bolt tulajdonosának feljelentése alapján indított eljárás során a Tállyai Rendőrőrs abaújszántói körzeti megbízottai megállapították, hogy a cselekményt egy tizenkilenc éves abaújszántói illetékességű férfi követte el, aki ellen az eljárás folyamatban van a Tállyai Rendőrőrsön– adott tájékoztatást Görcsös Lajos r. százados, őrsparancsnok.

SfL

 

 

Kapcsolódó anyagok:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!