Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.04.04. 20:49

Böngészgettünk

<p>Nahát: a kórházak nagy részében van panaszláda, az intézmények negyedében (tényleg negyedében?) csak munkaidőben látogathatók a szakrendelések!&#160;<dia width="900" height="700" alt="Kórházmustra 2008.04.04."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/K_rh_zmustra_2008_04_04_/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Kórházmustra 2008.04.04." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.boon.hu/members.boon_szerkesztoseg/egeszsegugy.mpg/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Nahát: a kórházak nagy részében van panaszláda, az intézmények negyedében (tényleg negyedében?) csak munkaidőben látogathatók a szakrendelések! Jéé, van kórház, ahol 30 ágyra jut egy fürdőszoba (Cegléden), igazán örülhetünk, hogy a megyénkben lévő kórházakban 3-4 fekhelyre. És képzeljék, azt is megtudhatjuk, hogy mely kórházban a szolgáltatás része a szappan és a törülköző, és hogy hol internetezhetünk a kórteremben. Mindezt egy helyen: az Egészségbiztosító Felügyelet honlapját kell böngészgetni, ott sok-sok adatot megtudhatunk a kórházakról – akár órákat is eltölthetünk vele. Ám aztán elgondolkodhatunk azon is, hogy mire voltak jók ezek az órák. Érdekes dolog a honlapon nézelődni, de a gyakorlati hasznát – ma még – nem nagyon találjuk. Vajon választ-e valaki kórházat az alapján, hogy működik-e benne fodrászat? Vajon az fog-e bennünket leginkább befolyásolni epekőműtét előtt, hogy a kórházban hányféle menü közül választhatunk? Inkább érdekelne bennünket, hogy hány beteget gyógyítottak ki hasonló bajából.

Erre viszont nem találunk adatokat a program segítségével. (Azt megtudhatjuk, hányan panaszkodtak, hány műhibapert nyertek az adott kórház ellen, de ezek sem nevesítettek.) Talán, később. Talán legközelebb bővülhet még ez irányba is a lista.

Kapcsolódó anyag:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!