Bulvár, celeb

2008.11.02. 13:12

Madonna Ritchie-nek: "véged van"

<p>"Véged van" - ilyen és hasonló, állítólag viccnek szánt SMS-ekkel bombázza válófélben lévő férjét Madonna, a brit filmrendező azonban londoni sajtóbeszámolók szerint nem nagyon mulat ezeken az üzeneteken.</p>

Az 50 éves amerikai énekesnő és tíz évvel fiatalabb férje, Guy Ritchie nemrég jelentette be - megerősítve több hónapnyi sajtóhíresztelést -, hogy útjaik nem egészen nyolcévi házasság után különválnak.

A pénteki Daily Mirror forrásai szerint a hír hivatalossá válása óta Madonna tucatjával küldözgeti a bizarr üzeneteket Ritchie telefonjára. A rendező, aki éppen Sherlock Holmes című filmjén dolgozik, azt mondta egyik barátjának, hogy Madonna "ilyennek képzeli a viccet, pedig ebben semmi vicces nincs ... képzelheted, milyen lehetett élni vele". A brit bulvárlap szerint az énekesnő viszont dühöng amiatt, hogy házasságuk részletei rendre kiszivárognak, és ezért Ritchie-t tartja felelősnek. A Mirror forrása szerint a popdíva "imádja, ha idegesítheti egy kicsit Guyt ... Guy azonban nem veszi ezt túl komolyan. Ha komolyan venné, beleőrülne".

A rendező barátai szerint is Ritchie fő aggálya valójában az, hogy mikor láthatja közös gyermeküket, a nyolcéves Roccót, valamint Madonna 12 éves kislányát, Lourdes-ot és az Afrikából örökbefogadott Davidet. Ritchie hetek óta nem látta a gyerekeket, akik a turnézó Madonnával vannak. Madonna minden valószínűség szerint visszaköltözik New Yorkba, és szeretné mindegyik gyermekét maga mellett tudni. Ritchie azonban állítólag ragaszkodik ahhoz, hogy legalább  Rocco ne amerikai, hanem brit oktatásban részesüljön.

Kapcsolódó cikkek:
· Rózsa búcsúzott a Szombat esti láztól
· Halloween a sztároknál
· Fresh Andi újra meztelen

- 5perc.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!