Bulvár, celeb

2008.11.11. 13:31

Színpadi balesetet szenvedett Trill Zsolt, debreceni színész

<p>Debrecen – Trill Zsolt színművész a Fodrásznő egy jelenetének próbái közben leesett a díszlet egyik eleméről hétfőn. Szerencsére nem szenvedett maradandó sérülést; az alkotók megvárják felépülését a premierrel.</p>

Szergej MedvegyevFodrásznő című darabjának november 14-ére meghirdetett bemutatója, valamint a darab novemberi előadásai Trill Zsolt balesete miatt elmaradnak – adtuk hírül a Csokonai Színház közleménye alapján.

A művész balesetének részleteiről érdeklődvén a következőket tudtuk meg Kovács Andrea sajtóreferenstől:

– A Csokonai Színház november 14-ei bemutatójára készült a Fodrásznő című produkció alkotói csapata. Hétfőn, a főpróbahét első napján a színészek fizikai erejét is igénybe vevő jelenet próbái közben Trill Zsolt színművész egy pillanatnyi koncentrációhiány következtében elveszítette egyensúlyát, és leesett a díszlet egyik eleméről.

A színészt azonnal a Kenézy Kórházba szállították, ahol a délután folyamán meg is műtötték. Viktor Rizsakov rendező és a társulat megkönnyebbülésére a színész nem szenvedett maradandó sérülést.

A bemutató azonban elképzelhetetlen Trill Zsolt részvétele nélkül, így az alkotók megvárják a színész teljes felépülését.

  • Garami Gábor: arctalan média személyiség
  • Garami Gábor előadása a Debreceni Egyetemen Video
     
  • Halálos baleset Hortobágy és Tiszafüred között
  • Halálos baleset a 33-as úton 2008.11.06. Video
  • Motoros baleset a Víztorony utcán
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!