Bulvár, celeb

2011.02.19. 11:44

Szex, félelem, gagyiság - Irány a legközelebbi mozi!

<p>Natalie Portman szexi jelenetekben szerepel a Fekete hattyú című filmben. Izgalmas akciójeleneteket ígérnek A negyedik című film készítői. Gagyi mami újra akcióba lendül. Íme a legújabb premierfimek!</p>


Fekete hattyú

Színes, feliratos, amerikai filmdráma, 108 perc, 2010

A visszahúzódó, anyja árnyékában élő balerina Nina (Natalie Portman) elnyeri a Hattyúk tava előadás címszerepét. A művészeti vezető Leroy tökéletesnek titulája a lányt a szerepre, azonban kétségei vannak a lány képességeit illetően a fekete hattyú megformálásban. Mindkét szerep más egyéniséget igényel, azonban mindkét szerepet ugyanazon táncosnak kell előadnia. Míg a fehér hattyú az ártatlanságot és a kecsességet, a fekete az érzékiséget és csalfaságot hívatott megtestesíteni. Leroy úgy véli egy másik balett-táncos lány, a könnyed és laza Lily jobban képes megformálni a hattyú fekete énjét.

Itt nézheti meg a filmelőzetest:


A negyedik

Színes, feliratos, amerikai sci-fi akciófilm, 110 perc, 2011

Hárman már halottak. Ő a Negyedik. A D.J. Caruso nevével fémjelzett akciódús thriller egy természetfeletti képességekkel megáldott fiú, John Smith történetéről szól, aki az ő megsemmisítésére küldött kegyetlen ellenségei elől menekül. Személyazonosságot vált s városról városra költözik védelmezőjével, Henrivel, így mindig ő a múltnélküli újfiú. A mostani otthonában, egy ohio-i kisvárosban azonban váratlan események történnek: találkozik élete első szerelmével, teljesen új, óriási hatalommal bíró képességekre tesz szert és rájön, hogy vannak hozzá hasonlók, akik ugyanarra a hihetetlen sorsra ítéltettek, mint ő.

Itt nézheti meg a filmelőzetest:



Gagyi mami - Mint két tojás

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték, 107 perc, 2011

Az FBI különleges álruhás bevetésekre szakosodott szuperügynöke, Malcolm Turner (Martin Lawrence) minden bajból kivágja magát. A fia viszont minden bajba belekeveredik. Így aztán, amikor egy orosz maffia-leszámolás véletlen szemtanújává válik, apja mindenáron meg akarja védeni. Úgy, ahogy ő tudja: álruhában.

Ezúttal tehát nemcsak ő öltözik nőnek, hanem a fiára is szoknyát húz, és együtt költözik be vele egy leánykollégiumba, ahol - azt reméli - biztosan nem keresik majd őket. De vannak bajok, amelyek a vérszomjas maffiánál is veszélyesebbek. Például egy csak lányokból álló pizsama parti vagy egy balett óra, egy tornatermi öltöző vagy a festőszakkör.

Itt nézheti meg a filmelőzetest:



// <![CDATA[

// <![CDATA[

</script>

// ]]>

// ]]>

// ]]>]]>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!