Bulvár, celeb

2011.05.25. 11:19

Videó: Alekosz megtudta az igazságot Barbiról

<p>Leesett az álla Alekosznak, mikor lelepleződött egyik feleségjelöltje sötét múltja.</p>

Alekosz feleségkereső műsora mindig tartogat meglepetéseket. A feleségjelöltekről sorban derültek ki a meglepőbbnél meglepőbb dolgok, de Barbaráról kevesen gondolták volna, hogy escort lányként dolgozott.

Alekosz szívéhez talán Barbara került a legközelebb. A lány rajong a görög hősért, ő mutatja ki legjobban az érzéseit. Sokan, még Alekosz édesanyja is őt favorizálta. Azonban sötét múltja napvilágot látott, ami mindent megváltoztathat.

Alekosz teljesen ledöbbent, mikor megtudta, Barbara szexuális szolgáltatásaival kereste kenyerét egy időben. A lány azzal védekezett, hogy őt kihasználták és megalázták a férfiak, és a munkahelyén is sokat kellett dolgoznia. "Eddig is kihasználták a testem, és a lelkem, gondoltam, akkor legalább már érje meg!" - mondta zokogva Barbara. A görög hős megpróbálta a lehető legjobban kezelni a szituációt és megnyugtatni a lányt.

Videó: Barbi bevallotta az igazságot

A másik két feleségjelölt, Veronika és Magdi is teljesen ledöbbent, mikor Barbi bevallotta, mivel foglalkozott régen Barbara. Hogy ez mennyire befolyásolja majd Alekoszt a menyasszonyválasztásban, hamarosan kiderül, ugyanis a héten véget ér a műsor.


Kapcsolódó videók:


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!