Bulvár, celeb

2012.03.05. 11:12

Így nyerhetsz valóságshow-t

Egy valóságshow megnyeréséhez nem elég a vakszerencse; elszántság, koncentráció, kitartás, őszinteség, önismeret vezet célhoz. Ezt állítják az eddigi nyertesek és a játék legjobb ismerői.

Egy valóságshow megnyeréséhez nem elég a vakszerencse; elszántság, koncentráció, kitartás, őszinteség, önismeret vezet célhoz. Ezt állítják az eddigi nyertesek és a játék legjobb ismerői.

Az elmúlt tíz évben több mint egy tucat valóságshow- t láthatott a magyar közönség. Volt köztük, amit hírességekkel forgattak, de hazánkban a legnagyobb nézettséget mindig azok a realityk generálták, amelyekben civileket zártak össze hónapokon keresztül. Bár ránézésre könnyűnek tűnik naphosszat egy luxusvillában henyélni, a szereplők egyöntetű véleménye szerint életük legkomolyabb megpróbáltatása volt a játék. A tapasztalatok szerint különleges személyiség, kitartás és komoly felkészülés szükségeltetik ahhoz, hogy több hónapnyi bezártság után valaki elvigye a fődíjat. De vajon mi lehet a nyerő stratégia? Létezik-e sikerre vezető recept a valóságshow-kban? A legilletékesebbeket, a győzteseket kérdeztük erről. 

Attila (VV5): érzelmek nélkül nem sikerül 

– Most már tökéletesen felfogtam, hogy megnyertem a ValóVilágot. Nem a nyereményt, hanem magát a játékot. Nem is egyszer mondtam már, hogy fanatikusan megszerettem ezt a dolgot. Sokszor észre sem veszed, hogy a játék és az életed egybefolyik. Ösztönös tettek keverednek a taktikával, a tudatos érvek az érzésekkel. Ebből az egyvelegből kellett mindig a legjobbat kihoznom, a legcélravezetőbben dönteni a kiválasztáson.

Itt tovább olvashatod VV Attila, VV Miló, VV Alekosz és Varga Éva, a villa pszichológusának véleményét>>>

Forrás: borsonline.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!