Bulvár, celeb

2012.09.09. 12:19

Amerikai sztár lett Fenyő Iván

A sármos színész már évekkel ezelőtt próbálkozott Amerikában, és a jelek szerint munkájának gyümölcse most végre beérett: az HBO szuperprodukciójában kapott szerepet.

A sármos színész már évekkel ezelőtt próbálkozott Amerikában, és a jelek szerint munkájának gyümölcse most végre beérett: az HBO szuperprodukciójában kapott szerepet.A színész hat évvel ezelőtt utazott a tengerentúlra, hogy ott próbáljon szerencsét. A számtalan válogatáson való részvétel eredményét végül egy hollywoodi katonai filmszerep hozta meg, Iván 2005-ben a Bőrnyakúakban, az Oscar-díjas rendező Sam Mendes filmjében kapott szerepet, bár a hírek szerint akkor bántóan megvágták a jelenetét, vagyis csak pár másodpercre tűnt fel a képernyőn.

Nem kétséges, hogy a jóképű színész az egyik legnagyobb közönségkedvenc Magyarországon, mégsem adta fel, hogy amerikai filmekben is szerepet vállaljon. A Bors információi szerint most rámosolygott a szerencse, az HBO szuperprodukciójában, a Jeremy Irons főszereplésével futó Borgiákban játszhat, amely a hazai mozicsatorna egyik legnépszerűbb sorozata, a híres és hírhedt Borgia család szövevényes hétköznapjait mutatja be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!