Bulvár, celeb

2018.10.31. 14:14

Egyedül a mátészalkai kisbaba látta a konyhában lévő szellemet

Mátészalka - A kisfiúnkkal történt egy elég érdekes, és eleinte hihetetlen dolog - írja olvasónk.

Mátészalka - A kisfiúnkkal történt egy elég érdekes, és eleinte hihetetlen dolog - írja olvasónk.

6 hónapos körül volt, amikor az étkezőben készültünk ebédelni. A kicsi etetőszékben ült és előre mutatott egy helyre. Néztük mit akar mutatni, de azt hittük csak játszik. Aztán újra mutatott ugyan oda, de ekkor már sírt... Nem jöttünk rá mi volt, aztán már szinte el is felejtettük az egészet! Telt az idő 2 éves kora körül jött egy újabb érdekes dolog. Ekkor már tudott beszélni és a konyhába mutatott egy pontra és csak oda figyelt. Kérdeztük "mi van ott?" "Szeretnél onnan valamit?" Majd jött a válasz... "Ott van egy néni."

Ledöbbenve neztünk oda, ahol senkit sem láttunk. Másnap újra nézett a konyhába ahol még mindig ott volt a "néni" ! Kérdeztük a kicsit, hogy hogy néz ki? Nem bánt? Nem félsz tőle?

A kinézetére nem kaptunk választ, de elmondta, hogy nem bántja őt és nem fél tőle. De amikor oda akartunk menni a "nénihez", sirva kért minket, hogy ne menjünk oda hozzá.

Pár napig még vendégünk volt a rejtélyes hölgy, majd egy nap újra nézte a kisfiúnk a konyhát és annyit mondott "Elment a néni!"

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!