Debrecen hírei

2013.04.04. 15:15

Úgy néz ki, szinte teljes lesz a keret vasárnapra

Dankó Mihály tájékoztatása szerint mindenki rendbe fog jönni a kispesti összecsapásra.

Dankó Mihály tájékoztatása szerint mindenki rendbe fog jönni a kispesti összecsapásra.Az OTP Bank Liga NB I. 22. fordulójára készül a tabella ötödik helyén álló DVSC-Teva csapata, mely vasárnap 16.30-tól az éppen őt üldöző Budapest Honvéd otthonában, a Bozsik-stadionban vendégszerepel. A Napló kíváncsi volt, pár nappal a találkozó előtt hogy vannak a lokisták, van-e sérült, beteg a csapatban.

Kérdéseinkre Dankó Mihálytól, a DVSC rehabilitációs edzőjétől kaptunk válaszokat. – Rezes László egy vírusos megbetegedéssel bajlódik, hányás és hasmenés kínozza, ez szerdára jött ki nála, így ő még lábadozik. Pölöskey Péter egy napot kihagyott, de csütörtökön már edzett, Korhut Mihállyal is ez a helyzet, csak ő a csütörtököt „hanyagolta”, pénteken már újra munkába áll. Belső védőnknek, Dajan Simacnak szerdán kifordult a bokája, azonban a sérülése szerencsére nem vészes, igaz, könnyített tréningeket végez, de a jelek szerint hamar rendbe fog jönni. Nagy Zoltán sérülése is szépen javul, ő fizioterápiás kezeléseket kap, pénteken még egyénileg edz majd, ám szombaton már csatlakozhat a társaihoz, sőt, ha minden igaz, vasárnap a meccsen is ott lehet – számolt be a játékosok hogylétéről Dankó Mihály.

Hetvenhetedszer

Ha minden jól alakul, csupán a Loki csapatkapitánya, Szakály Péter hiányzik majd a Honvéd elleni meccsről, mivel a CSK vasárnap, az Újpest elleni mérkőzés 64. percében sárga lapot kapott, ami ebben az idényben már az ötödik volt neki. Mindez azt jelenti, hogy ki kell hagynia a következő NB I-es találkozót, vagyis a Honvéddal szemben megvívandót.

A Loki és a Honvéd vasárnap 77. alkalommal küzd meg egymással az NB I-es bajnokságban. A mérlegen van mit javítani, hiszen huszonhat debreceni győzelem született, tizennyolcszor ikszeltek a csapatok, és harminckétszer kikapott a DVSC. A cívisvárosiak eddig 87 gólt lőttek a Kispestnek és 117-et kaptak.

A vasárnap 16.30-kor kezdődő Budapest Honvéd-DVSC-TEVA bajnoki találkozót Farkas Ádám vezeti majd, a két asszisztens Kelemen Attila és Medovarszki János lesz.

Rendőri felvezetéssel Kispestre

Csoportosan, rendőri kísérettel is el lehet jutni a Bozsik-stadionba – írja a dvsc-hu. Vasárnap 16.30 órakor a Budapest Honvéd otthonában lép pályára a DVSC-TEVA az OTP Bank Liga 22. fordulójában. A mérkőzésre utazó szurkolók rendőri felvezetéssel is eljuthatnak a Bozsik-stadionba, ahol az összecsapást rendezik. A találkozó 14.30-kor lesz a Shell benzinkút budapesti bevezető szakaszánál (Szilas pihenőhely). Képíró János biztonsági igazgató kéri a meccsre utazó drukkereket, hogy csatlakozzanak a konvojhoz, és így rendőri kísérettel mehetnek a mérkőzés helyszínére.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!