Életstílus

2018.10.07. 19:37

Ne hagyjuk az utolsó percre!

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Egy csésze finom tea este ellazít és erősíti a szervezetünket.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Egy csésze finom tea este ellazít és erősíti a szervezetünket.

Ahogyan beköszöntött a hideg időjárás, úgy a szervezetünket folyamatosan támadják a vírusok, baktériumok, gombák. Előkerülnek az immunerősítő módszerek, elsősorban az ételekben lévő vitaminok bevitelét érdemes megnövelni, ugyanis a szervezet természetes védőbástyájának működését nagyban támogatják.

A természet patikájából vett növényekkel (kasvirágfű, macskakarom, csalán, borsmenta, zöldtea) szintén sokat tehetünk az idegen anyagokat felismerő és eltávolító immunsejtek egészséges működéséért, ha a napi folyadékbevitel legalább harmadát teákból és keverékeikből fedezzük. Elővigyázatosan, szakember tanácsát kikérve, és csak kúraszerűen használhatók a gyógyteák – hívják fel a figyelmet a patikamagazin internetes oldalán. A főzet elkészítése előtt tanulmányozni kell a csomagoláson lévő útmutatót, hiszen nem minden gyógynövényt kell leforrázni – a csipkebogyó például 8 órás hideg vizes áztatás után fejti ki hatását.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!