Friss hírek

2006.12.10. 19:23

Műteni kellett Schmitt Pált

<p>Katéteres műtéten esett át még csütörtök este Shcmitt Pál, miután szívproblémákkal kórházba került. A Fidesz alelnöke már jobban van, hétfőn munkába is áll.</p>

Schmitt Pált csütörtök este szállították a Szabolcs utcai kórházba, mert mellkasi fájdalmai voltak. Kiderült, hogy keringési rendellenessége van, ezért még aznap egy csuklón keresztüli katéteres műtétet végeztek el rajta. Három napig megfigyelésen bent tartották, vasárnap azonban már hazamehetett. A politikus a Független Hírügynökségnek elmondta: a fáradtságtól eltekintve már jobban van.

Schmitt Pál hozzátette, hogy hétfőn munkába is áll: bemegy a Magyar Olimpiai Bizottsághoz (MOB), ahol ellenőrzi Puskás Ferenc gyászszertartásával kapcsolatos elszámolásokat, jövő hétvégén pedig részt vesz a MOB közgyűlésén is. A MOB elnöke, a Puskás Ferenc temetését szervező Kegyeleti Bizottság vezetője úgy fogalmazott: sajnálja, hogy nem tudott ott lenni a szombati búcsúztatáson, amelyet olyan sok szeretettel készített elő, de munkatársai végezték a dolgukat és büszke is arra, hogy méltó temetést sikerült a legendás futballista tiszteletére szervezni.

A politikus közölte: a temetés megrendezése volt egyébként egy időre az utolsó nagy feladat, amit magára vállalt. Csökkenteni kell ugyanis terhelését. Hétfőn ezért nem is utazik ki Strassbourgba az Európai Parlamenti ülésre, mert nem javasolták az orvosok neki, hogy máris repülőre üljön.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!