Friss hírek

2006.12.09. 18:49

PUSKÁS-TEMETÉS: Több mint 100 autót szállított el a rendőrség

<p>Puskás Ferenc temetési menetének útvonaláról szombat estig 107 autót szállított el a rendőrség - erről az RTL Klub Híradójának helyszíni tudósítója számolt be. A forgalomkorlátozást figyelmen kívül hagyó autósok a 354-1898-as, vagy a 354-1899-es budapesti telefonszámon kaphatnak tájékoztatást arról, hogy hol vehetik át az elszállított autóikat.</p>

Szombat este 10 óráig tilos parkolni a főváros V. kerületében a Hercegprímás utcában a József Attila utca és az Arany János utca között, a Sas utcában a József Attila utca és az Arany János utca között, a Szent István Bazilikát északról és délről határoló utcákban, valamint a Bajcsy-Zsilinszky úton az Anker köz és a Podmaniczky utca között.

Tilos megállni a VI. kerületi Andrássy úton az Oktogon és a Bajcsy-Zsilinszky út között is. A VII. kerületben az Erzsébet körút páratlan oldalán a Rákóczi út és a Dohány utca között, illetve a Dohány utcában az Erzsébet körút és az Osvát utca között nem szabad megállni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!