Hajdú-Bihar

2011.07.10. 16:59

Selim Bouadla a DVSC csapatához igazolt

Labdarúgás - Mozgalmas szombaton vannak túl a DVSC-TEVA együttesénél, ugyanis délben megegyezett egymással a klub és a francia középpályás: Selim Bouadla négy esztendeig a piros-fehéreknél folytatja pályafutását.

Labdarúgás - Mozgalmas szombaton vannak túl a DVSC-TEVA együttesénél, ugyanis délben megegyezett egymással a klub és a francia középpályás: Selim Bouadla négy esztendeig a piros-fehéreknél folytatja pályafutását. A Le Havre-ban és a Paris FC-ben megfordult 23 éves fedezet tehát elnyerte a szakmai stáb tetszését és a hétvégén hazautazott a hivatalos ügyeit intézni. Bouadla a héten tér vissza Debrecenbe. A középpályás ezzel már a negyedik nyári igazolása a hajdúságiaknak, mint ismert, korábban a bosnyák Stevo Nikolic, az észt Vjacseszlav Zahovajko és a holland Adnan Alisic írt alá a DVSC-hez.

 

Elköszönt a DVSC Martin Kleintől

 

Ugyancsak a Loki keretéhez tartozó hír, hogy a cseh védőtől, Martin Kleintől elköszöntek, míg a brazil csatárral, Cidimarral egyeztet a vezetés a későbbi leigazolásáról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!