Hajdú-Bihar

2013.03.12. 14:05

Vezetőváltás a Nagyerdei Stadion Rekonstrukciós Kft-nél

Debrecen - Miután Ábri Balázs, a Nagyerdei Stadion Rekonstrukciós Kft. egyik ügyvezetője lemondott a társaság vezetéséről, és döntését a társaság tulajdonosai az MNV Zrt., a BMSK Zrt. és Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata tudomásul vette, a Nagyerdei Stadion Rekonstrukciós Kft. ügyvezetői posztjára Károly Ferencet nevezték ki.

Debrecen - Miután Ábri Balázs, a Nagyerdei Stadion Rekonstrukciós Kft. egyik ügyvezetője lemondott a társaság vezetéséről, és döntését a társaság tulajdonosai az MNV Zrt., a BMSK Zrt. és Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata tudomásul vette, a Nagyerdei Stadion Rekonstrukciós Kft. ügyvezetői posztjára Károly Ferencet nevezték ki.Az új ügyvezető a Deterv-Sped Kft. –től érkezik a Nagyerdei Stadion Rekonstrukciós Kft.-hez, ahol vezetőként szakértői és műszaki ellenőrzési feladatokkal foglalkozott.

A döntést követően a társaság képviseletét együttes képviseleti joggal rendelkező ügyvezetőként Károly Ferenc mellett továbbra is Varga László látja el. Az új ügyvezető megbízatásának kezdete 2013. március 12 - tájékoztatta portálunkat Czifra Boglárka, az MNV PR menedzsere.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!