Hajdú-Bihar

2014.04.05. 12:23

Megkérdeztük: Te figyelsz arra, hogy mit osztasz meg a közösségi portálokon?

Nyíregyháza – Nagyon ritkán használom a közösségi portálokat. Nem posztolok se zenéket, se képeket, esetleg ha egyik ismerősöm oldalán egy érdekes cikket találok, kommentálok pár sort. Szerintem nem ez a megfelelő felület arra, hogy megosszam bárkivel is magán dolgaimat – érvelt Bacskai Péter.

Nyíregyháza – Nagyon ritkán használom a közösségi portálokat. Nem posztolok se zenéket, se képeket, esetleg ha egyik ismerősöm oldalán egy érdekes cikket találok, kommentálok pár sort. Szerintem nem ez a megfelelő felület arra, hogy megosszam bárkivel is magán dolgaimat – érvelt Bacskai Péter. – Kapcsolattartáson és beszélgetésen kívül ha találok egy kedvenc zenét, vagy képet, kiteszem az oldalamra. Emellett ha olvasok valamely internetes oldalon egy érdekes cikket, azt is szívesen osztom meg ismerőseimmel, de csak olyanokat, ami arra érdemes – így Orosz Emese.

 Orosz Emese


– Kerülöm a feltűnést, csak a legfontosabb teendőimet intézem a közösségi oldalon – fogalmazott Keresztes Bence.

Keresztes Bence


– Bárki visszaélhet a tartalmakkal, ezért a képekkel és a megosztásokkal is óvatosan bánok, esetleg átlapozom, hogy a barátaim és ismerőseim merre jártak – mondta Hegedüs Tamás.

Hegedüs Tamás


– Sosem komolytalankodok, meggondolom, hogy mit mutatok meg magamból, mert egy pillanat alatt körbeérhetnek az infók – érvelt Baka Bence.

Baka Bence


Szabó Kíra szerint is veszélyes a túl sok tartalom, ezért osztályának közös csoportjában beszélget, és csak a lehető legfontosabb témákat osztja meg saját adatlapján.

Szabó Kíra

KM-SA

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!