haon-sportoldal

2012.03.16. 10:08

Button és Schumacher az élen

A Forma–1-es Ausztrál Nagydíj első szabadedzését Jenson Button (McLaren) nyerte csapattársa, Lewis Hamilton és Michael Schumacher (Mercedes) előtt.

A Forma–1-es Ausztrál Nagydíj első szabadedzését Jenson Button (McLaren) nyerte csapattársa, Lewis Hamilton és Michael Schumacher (Mercedes) előtt. A második tréningen Schumacher volt a leggyorsabb, megelőzve Nico Hülkenberget (Force India) és Sergio Perezt (Sauber). A világbajnoki címvédő Sebastian Vettel (Red Bull) előbb a tizenegyedik, majd a tizedik helyen zárt. A két év kihagyás után a Lotus színeiben visszatérő Kimi Räikkönen délelőtt a kilencedik lett, délután a tizennyolcadik helyen végzett – igaz, csupán hét kört tett meg a pályán. Mindkét tréninget vizes aszfalton kezdhették meg a versenyzők. Az időmérőt szombaton rendezik meg – közép-európai idő szerint reggel 7 órakor –, a futam vasárnap ugyanebben az időpontban rajtol.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!