haon-sportoldal

2012.05.29. 09:51

Bohos Kornél WBPF európabajnok!

Bohos Kornél miután megnyerte a legrangosabb hazai testépítő versenyeket, kvalifikált a temesvári WBPF testépítő európabajnokságra. Már a szakma előzetesen is látta a formáján, hogy nagy eredmények vannak a fizikumában de senki nem gondolta volna, hogy a semmiből jött versenyző egyből európabajnok is lesz minusz 90 kg-ban.

Bohos Kornél miután megnyerte a legrangosabb hazai testépítő versenyeket, kvalifikált a temesvári WBPF testépítő európabajnokságra. Már a szakma előzetesen is látta a formáján, hogy nagy eredmények vannak a fizikumában de senki nem gondolta volna, hogy a semmiből jött versenyző egyből európabajnok is lesz minusz 90 kg-ban.Kornél az eddigi formáját is felülmúlva borzasztóan szálkásan, definiáltan jelent meg a színpadon. Kornél edzőtársa és edzője Kathi Béla szerkesztőségünknek elmondta, hogy amint felálltak a versenyzők a színpadra ő már akkor is érezte és tudta, hogy itt csak a győzelem jöhet szóba. A kismarjai sportoló következő versenye a velencében Olaszországban tartandő Wabba testépítő világbajnokság.

A wabba szövetség a 3 legerősebb testépítő szövetség egyike európában így ha sikerülne megnyernie akkor véglegesen beírná magát a magyar testépítő sport nagykönyvébe. Barátja Kathi Béla állítása alapján bármi előfordulhat akár nyerhet is kornél a Vb-n, egy biztos elmondta Béla a szerkesztőségünknak jelenleg Kornél a legfanatikusabb és fejben a legerősebb testépítő a jelenlegi magyar testépítő mezőnyben és minden debreceni elit versenyző mellette áll és segíti őt, Balogh Antaltól kezdve Jenei Pistiig és szakmailag az egész debreceni testépítő társadalom mögötte áll.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!