haon-sportoldal

2012.05.01. 12:01

Varga Tamás készülhet az olimpiára!

Kemény Dénes a magyar férfi vízilabda-válogatott háromszoros olimpiai bajnok szövetségi kapitánya ma reggel megnevezte azt a 19 vízilabdázót, akik a nyári londoni ötkarikás játékokra készülhetnek.

Kemény Dénes a magyar férfi vízilabda-válogatott háromszoros olimpiai bajnok szövetségi kapitánya ma reggel megnevezte azt a 19 vízilabdázót, akik a nyári londoni ötkarikás játékokra készülhetnek. A debrecenieknek az elmúlt héten elért fantasztikus sikerét követően – miután megszerezték a nemzetközi kupaszereplésre jogosító ötödik helyet – ezúttal igazi örömhír érkezett a klubhoz: a pekingi olimpia után újra kerettag Varga Tamás, aki az elmúlt esztendőben vezéregyénisége volt a Debrecennek, és hátán vitte a csapatot!

A kihirdetett keret tagjai május 14-én találkoznak a Margitszigeten és kezdik meg a felkészülést a London olimpiára – amelyre immár háromszoros címvédőként tér vissza a magyar válogatott.

 

A londoni olimpiai tornára készülő olimpiai készülő magyar válogatott keret:

Kapusok:

Baksa László, Nagy Viktor, Szécsi Zoltán

Mezőnyjátékosok:

Biros Péter, Gór-Nagy Miklós, Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Katonás Gergely, Kásás Tamás, Kis Gábor, Kiss Gergely, Madaras Norbert, Steinmetz Ádám, Szivós Márton, Török Béla, Varga Dénes, Varga Dániel, Varga Tamás, Vámos Márton

 

- Ez a keret az én meglátásom szerint alkalmas arra, hogy egy aranyérem-várományos 13-as csapatot tudjak belőle jelölni – mondta a kerethirdetést követően Kemény Dénes.

 

VLV/OLAHA

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!