HAON Sziréna

2011.05.15. 12:13

Ez történt szombaton Hajdú-Bihar megyében

<p>Az Erik Sumo Band lépett fel szombaton este a MODEM belső kertjében. Szombaton részleges üzemeléssel megnyitotta kapuit a Nagyerdei Strand. Képzőművészeti tárlat nyílt szombaton délután a Kálmáncsehi Galériában. Nagy Lajos festőművész kiállítása nyílt meg. Pénzmosás Debrecenben. Tűz volt az István úton.</p>

Nagy erőkkel vonultak a tűzoltók az István útra

haon | Debrecen - Paneltűzhöz riasztották a tűzoltók egységét szombat délelőtt Debrecenben az István út 61 szám alá, ahová nagy erőkkel vonultak a lánglovagok. Eközben a hirtelenjében összecsődült lakók aggódva figyelték az eseményeket.

Pénzt mostak és hamisítottak a debreceni bűnszervezetben

haon | Debrecen - Egy debreceni könyvelőiroda vezetője által irányított bűnszervezetben a rokonok és ismerősök ügyvezetésével működő cégek a havi 10-50 milliós tételekben felvett mintegy 300 millió forintot nem fizették vissza, az adós cégeket eltüntették, illetve külföldi személyeknek eladták.

Az olvasó kérdez: Miért lett egyirányú a szűk utca?

haon | Vámospércs - Vámospércsen a Pacsirta és Patika utca kereszteződésében nemrég kihelyeztek egy „behajtani tilos” táblát. Aki a Patika utcán halad, idáig jutva nem tud továbbmenni, a szűk Pacsirta utcán (ami egyébként zsákutca) kell tolatnia-forgolódnia. Kérdése, hogy miért egyirányúsították a Patika utcát?

Az olvasó kérdez: Milyen szempontok alapján válogatták a Kórusverseny gála szereplőit?

haon | Debrecen - „Szeretnénk megtudni, kinek »köszönhetnénk meg«, hogy a Csokonai-díjjal is kitüntetett debreceni Maróthi György Kórus nem kapott meghívást, illetve fellépési lehetőséget az 50. évfordulóját ünneplő Bartók Béla Nemzetközi Kórusverseny ünnepi koncertjére! Kórustagok” – ez az sms-üzenet érkezett a napokban lapunk szerkesztőségébe. Válasszal Balogh József, a kórusverseny igazgatója szolgált.

Kamionos road-showt tartottak Debrecenben

naplo | Debrecen - A Nagy Sportágválasztó helyszínén találkozhattak az érdeklődők Magyarország legnagyobb szabású szexuális és mentálhigiénés felvilágosító programjának kamionjával, mely tavaszi road-show keretében május 14-én debreceni állomására érkezett.

Családi délelőtt a csodakutyákkal Debrecenben

naplo | Debrecen - Terápiás kutyákkal ismerkedhettek az érdeklődők szombaton délelőtt a debreceni Nagysándor József általános iskola tornatermében, a Csodakutya Családi Délelőttön.

Hajdúböszörményi Dísznövény és Ízek Fesztiválja

naplo | Hajdúböszörmény - Másodszor rendezték meg a Hajdúböszörményi Dísznövény és Ízek Fesztiválját.

Vénusz kiállítás és vásár Hajdúböszörményben

naplo | Hajdúböszörmény - Színes és gazdag program várta – nem csak a hölgy – érdeklődőket a hajdúböszörményi Petőfi házban pénteken és szombaton.

Megnyílt Nagy Lajos festőművész kiállítása Debrecenben

naplo | Debrecen - Nagy Lajos festőművész kiállítása nyílt meg „Organikus absztrakció” címmel a Debreceni Egyetem Élettudományi Galériájában, szombaton délután.

Képzőművészeti tárlat nyílt Debrecenben

naplo | Debrecen - Képzőművészeti tárlat nyílt szombaton délután a Kálmáncsehi Galériában, a MOZAIK Debreceni Kulturális Közhasznú Egyesület szervezésében.

Megnyitott a Nagyerdei Strand

naplo | Debrecen - Szombaton részleges üzemeléssel megnyitotta kapuit a Nagyerdei Strand.

Az Erik Sumo Band koncertezett Debrecenben

naplo | Debrecen - A legszürreálisabbnak tartott hazai popzenei csapat, az Erik Sumo Band lépett fel szombaton este a MODEM belső kertjében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!