HAON Sziréna

2011.05.03. 12:13

Íme április legnézettebb videói a HAON-on!

<p>Hajdú-Bihar megye - Egy fotó keringett a neten egy különös lényről. Ámokfutót videóztunk Debrecenben. Összecsaptak a Loki és a Fradi szurkolói. Bordéllyá silányul a debreceni Nagyerdő? Nézze meg április eseményeit videókon!</p>


Kattintson a képekre, és nézze meg április legjobb videóit a Hajdú Online-on!

Videó az erdőben fotózott különös lényről?

Egy különös fotó keringett a neten, amelyet egy louisianai vadász készített szarvasles közben. A képen egy szürke, vézna lény látható, amelyhez hasonlót videóztak le az egyik amerikai sztrádán.


Ámokfutó Debrecenben

Péterfia és Hunyadi János utcák kereszteződésében egy fehér autóra lettünk figyelmesek, amely nagy sebességgel közeledett a villamospályához, majd azon átugratva szikrákat szórva landolt az aszfalton.


Debrecen - Ferencváros: összecsaptak a szurkolók

Ismét felkerült egy felvétel, amelyen ezúttal nem a Nagyerdőn, hanem egy szántóföldek melletti területen, feltehetően Debrecen mellett csaptak össze a Loki és a Fradi ultrái.


Videó: Bordéllyá silányul a debreceni Nagyerdő?

Úgy tűnik, a debreceni Nagyerdő nem csak a pihenni, kikapcsolódni vágyó cívisvárosiak közkedvelt helye, hanem a testüket áruba bocsájtó lányoké is. Az említett területen ugyanis szinte hemzsegnek az útszéli pillangók.



Még több videó!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!