HAON Sziréna

2011.07.31. 18:20

Hajdúnánás: Vigasságok minden szinten

Hajdúnánás - A Nánási vigasságok elnevezésű egy hetes rendezvény sorozatát a motorosok szokásos nyári találkozója nyitotta a gyógyfürdő területén. A  már hagyományosnak számító Biokultúra találkozót nagyon sokan várták. A főzések és kóstolgatások elmaradhatatlan kísérője volt a művelődési központ művészeti csoportjainak bemutatkozása.

Hajdúnánás - A Nánási vigasságok elnevezésű egy hetes rendezvény sorozatát a motorosok szokásos nyári találkozója nyitotta a gyógyfürdő területén. A  már hagyományosnak számító Biokultúra találkozót nagyon sokan várták. A főzések és kóstolgatások elmaradhatatlan kísérője volt a művelődési központ művészeti csoportjainak bemutatkozása. A hét első napján nótaműsort rendeztek a művelődési központ színháztermében. Kedden az eső miatt az egész napos szabadidős-sportos rendezvényből többnyire csak a fedett pályások valósulhattak meg. A mozi előtti téren szerdán Pásztor Csaba előadóművész Cseh Tamás nagy sikerű dalaiból válogatott. Csütörtökön Nánás Art címmel a református templomkertben léptek fel a város amatőr előadói. Pénteken Sokszínű Európa címmel játékok, filmbemutatók, fotó- és rajzkiállítás, valamint Hajdúnánás testvérvárosainak művészeti csoportjai léptek fel a főtéren.

 

Szépségversenyt is rendeztek Hajdúnánás vigasságai között

 

Az est fénypontja az első ízben megrendezett szépségverseny volt. A vigasságok utolsó napján lovasbemutató színesítette a programkínálatot a Martinek Lovasudvaron. A főtéren az ökör csepergő esőben is megsült estig,  mire a Nánási vigasságok fénypontja a Ladánybene 27 együttes koncertje megkezdődött.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!