HAON Sziréna

2011.09.11. 10:24

Ez történt szombaton Hajdú-Bihar megyében

Póznát döntött a Volvo a Böszörményin Debrecen - Nagy felfordulást okozott egy autós szombat délután Debrecenben a Böszörményi úton, ahol eddig tisztázatlan körülmények között autójával először a padkára hajtott, majd onnan egy villanypóznának csapódott.

Póznát döntött a Volvo a Böszörményin

Debrecen - Nagy felfordulást okozott egy autós szombat délután Debrecenben a Böszörményi úton, ahol eddig tisztázatlan körülmények között autójával először a padkára hajtott, majd onnan egy villanypóznának csapódott.

A menekültek emléke Hajdúnánáson

Hajdúnánás - Szeptember 10-én, szombaton Székely menekültek emléknapját tartottak Hajdúnánáson, annak tiszteletére, hogy „ kilencvenöt esztendeje annak, hogy az I. világháború derekán, 1916 őszén a Magyarország keleti vármegyéit ért román támadás miatt vándorbotot kellett fognia a székelységnek.

Falusi lakodalom Sárrétudvariban

Falusi lakodalomba invitálták a szervezők a település apraját-nagyját a hét végén Sárrétudvariban a falunapon.

Emléknap Püspökladányban

Száz éve született Dorogi Márton. Ebből az alkalomból rendezett emléknapot szombaton Püspökladány önkormányzata.

"Ne ess kétségbe, segíts!" - a hirtelen szívhalál megelőzhető

Debrecen - Szeptember 10-én ünnepeljük az Elsősegélynyújtás Világnapját. A Nemzetközi Vöröskereszt a kilencedik hónap második szombatját jelölte meg arra, hogy emlékezzünk és gondoljunk azokra, akik – akár életük kockáztatásával is – mások életének megmentéséért küzdenek nap, mint nap.

Három megye szépségei szombaton

Összegyűjtöttük Önnek három megye szépségeit szombaton.

Dóri, a szombat szépe

Dóri debreceni lány, jelenleg fodrászként dolgozik, de egy hónap múlva Budapestre költözik, hogy szerencsét próbáljon és új szakmát tanuljon.

Fidesz-KDNP: Szabadulás a devizahiteltől?

Hajdúszoboszló - Rögzített árfolyamú végtörlesztést javasol a kormánynak a Fidesz-KDNP-frakció.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!