HAON Sziréna

2012.06.02. 16:50

Pedagógusokat köszöntöttek Nyíradonyban

Nyíradony- (HBN: T. V.) –Hetven éve ünneplik hazánkban a pedagógusokat június első vasárnapján, emlékezett vissza köszöntőjében Tóth Lajos Árpád a Nyíradonyi Kölcsey Ferenc Gimnázium, Általános Oktatási és Nevelési Központ igazgatója.

Nyíradony- (HBN: T. V.) –Hetven éve ünneplik hazánkban a pedagógusokat június első vasárnapján, emlékezett vissza köszöntőjében Tóth Lajos Árpád a Nyíradonyi Kölcsey Ferenc Gimnázium, Általános Oktatási és Nevelési Központ igazgatója. Elismeréssel szólt a tanévben végzett munkáról, majd könyvjutalmat adott át huszonhat kiemelkedő munkát végzett pedagógusnak. Az óvodások és alsó tagozatos gyerekek műsora után Tasó László a város polgármestere, országgyűlési képviselő köszönte meg az oktató, nevelő munkát az intézmény pedagógusainak, majd átadta az „Év pedagógusa” címet Nádróné Sopronyi Anna óvodavezetőnek, kimagasló nevelési tevékenysége, közösségépítő munkája elismeréseként.

 

A képen: Nádróné Sopronyi Anna

 

Fotó: Tóth Vince

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!