HAON Sziréna

2013.01.06. 10:59

Dísztárcsát akartak lopni Debrecenben a fiatalok

Dísztárcsa lopáson értek tetten a rendőrök – 2013. január 05-én éjszaka – három fiatal férfit Debrecenben a Szoboszlói úton lévő egyik parkolóban.

Dísztárcsa lopáson értek tetten a rendőrök – 2013. január 05-én éjszaka – három fiatal férfit Debrecenben a Szoboszlói úton lévő egyik parkolóban. A három fiatal (21-23 évesek) egy szaküzlet előtt parkoló személygépkocsi dísztárcsáit szedték le, amikor tetten érték őket a rendőrök. A három debreceni tolvajt előállították a kapitányságra, ahol meghallgatták őket. A fiatalok ellen tulajdon elleni szabálysértés miatt folytatódik az eljárás.

 

Debrecen belvárosának egyik szórakozóhelyére akart bemenni 2013. január 05-én éjszaka egy erősen ittas állapotban lévő férfi, de a biztonsági őr a viselkedése miatt nem engedte be.

A 19 éves nyíradonyi férfi ebbe azonban nem nyugodott bele és kiabálni kezdett a biztonsági őrrel, aki végül értesítette a rendőröket. A garázda férfit a helyszínre érkező járőrök elfogták és előállították a kapitányságra, majd meghallgatták. Ellene garázdaság szabálysértés elkövetése miatt indult eljárás.

 

Az Ártándi Közúti Határátkelőhely közelében 2013. január 04-én az éjszakai órákban egy tiltott határátlépőt észleltek a hőkamerájukkal a határrendészek.

A férfi a vasúti töltésen gyalogolt, amikor észlelték a rendőrök. A határrendészek ezt követően igazoltatták az albán férfit, aki nem tudta hitelt érdemlő módon igazolni jogszerű tartózkodását Magyarország területén, ezért előállították a Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltségre és tiltott határátlépés szabálysértés elkövetése miatt eljárást kezdeményeztek vele szemben.

 

Tiltott kéjelgés miatt állítottak elő (2013. január 05-én délután) Debrecenben a Nagyerdei körútról egy 42 éves nyírmihálydi nőt a járőrök.

Az előállított nőt a rendőrök meghallgatták, majd őrizetbe vették. Ellene tiltott kéjelgés szabálysértés elkövetése miatt folytatódik az eljárás.

 

Két férfi verekedett össze Debrecenben 2013. január 05-én délután az egyik Darabos utcai társasházban.

Az egyik férfi hozzátartozója megpróbálta szétválasztani a verekedőket, de közben elesett és megsérült. A 73 éves nőt később orvosi ellátásban részesítették.

A helyszínre érkező rendőrök elfogták a verekedőket és előállították őket a kapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatásuk megtörtént. A két (22 és 46 éves) helyi férfi ellen garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

 

Szintén két verekedőt állítottak elő 2013. január 05-én éjszaka a Debreceni Rendőrkapitányságra a rendőrök Hosszúpályiból.

A két helyi férfi Hosszúpályiban – egy szóváltást követően – egy 49 éves férfit többször megütött ököllel. A sértett a bántalmazás következtében nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett. A 26 és 56 éves elkövetőket a kiérkező rendőrök elfogták, majd a kapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki őket a nyomozók.

Ellenük – szabadlábon hagyásuk mellett – súlyos testi sértés kísérlet bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatódik a nyomozás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!