HAON Sziréna

2014.04.10. 15:20

Halálos baleset Kölcsénél

Kölcse - Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt csütörtök reggel 6 óra 15 perc körüli időben a 4131-es számú úton Kölcse és Túristvándi között.

Kölcse - Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt csütörtök reggel 6 óra 15 perc körüli időben a 4131-es számú úton Kölcse és Túristvándi között. A rendelkezésre álló adatok szerint egy személygépkocsi eddig tisztázatlan okból eredően lesodródott az úttestről és az árokba csapódott. A balesetben a járművezető egy 35 éves debreceni férfi a helyszínen életét vesztette.

A rendőrök a balesetet szenvedett járműben nagy mennyiségű, feltehetően csempészett cigarettát találtak. A rendőrség teljes pályás útlezárás mellett 6 óra 40 perckor megkezdte a baleset helyszínelését.

Az elsődleges információ szerint a Renault nagy sebességgel érkezett Kölcse felől tartott Túristvándi felé és egy kanyarban sodródott le az útról, majd irányíthatatlanul csapódott egy fának. A műszaki mentéshez a tűzoltók is riasztást kaptak, majd a bűnügyi technikusok rögzítették a nyomokat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!