HAON Sziréna

2014.04.10. 12:04

Megszűnt az útlezárás Kölcse és Túristvándi között

Kölcse - Mint arról korábban beszámoltunk, halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2014. április 10-én 6 óra 15 perc körüli időben a 4131-es számú úton Kölcse és Túristvándi között.

Kölcse - Mint arról korábban beszámoltunk, halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2014. április 10-én 6 óra 15 perc körüli időben a 4131-es számú úton Kölcse és Túristvándi között. A rendelkezésre álló adatok szerint egy személygépkocsi eddig tisztázatlan okból eredően lesodródott az úttestről és az árokba csapódott. A balesetben a járművezető, egy 35 éves debreceni férfi a helyszínen életét vesztette. A rendőrök a balesetet szenvedett járműben nagy mennyiségű, feltehetően csempészett cigarettát találtak.

A rendőrség a baleset helyszínelését befejezte, az útlezárást 11 óra 30 perckor feloldotta, a forgalom ismét zavartalan - adta hírül a rendőrség.

Korábban: Halálos baleset Kölcse és Túristvándi között

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!