Bulvár-celeb

2021.05.21. 11:20

Fecsó párját rettegésben tartja az exe – volt, amikor a TEK tett rendet...

Halálos fenyegetések, feljelentés, távolságtartási végzés. Szegedi Fecsó és párja, Bea élete pokollá változott, mióta a modell előző kapcsolata, négyéves fiúk édesapja, M. Ádám a közösségi médián keresztül igyekszik megfélemlíteni és lejáratni a családot.

Forrás: Bors

– Ez megy egy éve, és annyira el vagyok fáradva! – fakadt ki a Borsnak Bea.

Rémesen megvisel lelkileg, napok óta gyomorgörccsel ébredek, de Fecsó mellettem áll, és végig szeretném csinálni.

Remélem, pont kerül az ügy végére, és Ádám megkapja a büntetését. Szeretném nyugodtan felnevelni a fiamat.

Beának már korábban is a hatóság segítségét kellett kérnie volt párja agresszivitása miatt.

– Fenyegetett, ahogy a barátaimat is. Akkor fel is jelentettem, de bocsánatot kért, és megígérte, hogy megváltozik. Megsajnáltam, megbíztam benne, és visszavontam a feljelentést. Egy ideig nem is volt probléma, egészen addig, amíg össze nem jött a mostani barátnőjével.

A négyéves Medox szerencsére nem érzékel semmit a feszültségből, Bea pedig kezdeményezte fiúk kizárólagos felügyeleti jogát.

Nyilván szereti az apja, de azzal, hogy engem bánt, őt is bántja, és nem érzem úgy, hogy biztonságban lenne mellette a fiúnk.

Egyszer videótelefonon hívtam, és láttam rajta, hogy tudatmódosító szerek hatása alatt áll. Ez volt az utolsó csepp a pohárban, beültem a kocsiba, és elhoztam a gyereket. Azóta mocskol és fenyeget.

– Én jól vagyok, tudom kezelni a helyzetet, de Beát érzékenyen érinti. Attól fél, hogy valami rossz történik, de szerencsére itt vagyok mellette, segítek, fogom a kezét. Nem hagyom, hogy bárki fenyegesse a családomat – mondta a történtekről a Borsnak Fecsó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában